|
Stanislav Chudík

Nitra v roli obhajcu

SLO

SZMF Superliga U23 štartuje tento víkend už aj v skupine Stred. V skupine Stred sa stretnú tímy Nitry, Banskej Bystrice, Zvolena a Martina. Odohrajú sa zápasy 1.-3. kola.

V sezóne 2022/2023 sa SZFM Superliga U23 rozdelila na tri skupiny - Západ, Stred a Východ. V každej skupine sa nachádzajú štyri mužstvá. Tímy medzi sebou odohrajú po dva vzájomné zápasy. Zo skupiny postúpia do semifinále víťazi skupín a najlepší tím z druhých miest.


Martinu sa v prvom ročníku SZMF Superligy U23 absolútne nedarilo. V skupine skončili na poslednom mieste, keď sa im nepodarilo získať ani bod. Martinčania budú určite chcieť vylepšiť svoje výsledky z predchádzajúcej sezóny. Martin v tejto sezóne seniorskej kategórie stavia na starších a skúsenejších hráčoch. Nemôžu teda rátať s mladíkom so skúsenosťami v seniorskej kategórii. Uvidíme, ako sa im podarí vyskladať káder a či si napravia reputáciu z minulej sezóny. Banská Bystrica v minulej sezóne striedala lepšie výsledky s tými horšími. Poslednú sezónu skončili v základnej skupine s 11 bodmi na štvrtom mieste. V ich kádri sa taktiež nachádza pár hráčov, ktorí už okúsili úroveň národnej ligy aj na seniorskej úrovni. Uvidíme, či sa Bystričanom podarí prehovoriť do bojov o postup do play-off. 

Zápasy LIVE

Všetky merania síl v SZMF Superlige U23 si budete môcť pozrieť aj LIVE prostredníctvom živého vysielania na našomYouTubekanáli SZMF malý futbal.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
5. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
6. BRA František Lády 4 Gólov
7. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov