|
Juraj Šupák

Pokyny pre fanúšikov pred záverečnými zápasmi v Nitre

Niké Superliga

Venujte prosím pozornosť organizačným pokynom pre návštevníkov záverečných zápasov Niké Superligy v sezóne 2020/21, ktoré sa uskutočnia v Nitre.

Na zápasy Trnava vs. Bratislava a Nitra vs. Prešov (Čermáňsky futbalový klub, piatok 25.júna o 18:30, resp. 20:00) môže v zmysle Covid automatu prísť maximálne 500 fanúšikov. Prinášame organizačné pokyny a informácie pre fanúšikov, ktorí chcú tieto zápasy navštíviť.

1. Povinná registrácia

Upozorňujeme fanúšikov, že pred vstupom do areálu ČFK Nitra je potrebné sa registrovať. Registrovať sa je možné dvoma spôsobmi:

  • vopred prostredníctvom registračného formulára. (garantovaný prístup do areálu majú fanúšikovia, ktorí sa zaregistrujú do štvrtka 24.6.2020 - alebo naplnenia kapacity 500 divákov)
  • na mieste pri vstupe do areálu ČFK Nitra (zo strany od Golianovej ulice)

Všetkým odporúčame registrovať sa prostredníctvom registračného formulára nakoľko tým bude zabezpečený rýchlejší proces umožnenia vstupu do areálu. V prípade naplnenia kapacity 500 divákov nebude možná registrácia na mieste.

2. Vstup do areálu

Vchod do areálu bude:

  • pre registrovaných fanúšikov zo strany od Mestskej športovej haly (pri ihrisku s UT).
  • pre fanúšikov, ktorí sa registrujú na mieste zo strany od Golianovej ulice.

Odporúčame využiť registračný formulár nakoľko tým bude pre vás garantovaný prístup do areálu a zabezpečený rýchlejší vstup do areálu.

3. Kontrola pri vstupe do areálu

Ešte pred vstupom do areálu ČFK Nitra vás prosíme o to, aby ste sa usporiadateľskej službe preukázali jedným z nasledujúcich dokladov:

  • Negatívny antigénový test nie starší ako 24 hodín,
  • Negatívny PCR test alebo LAMP test nie starší ako 72 hodín,
  • potvrdenie, že sú najmenej 21 dní, ale nie viac než 90 dní po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou, pokiaľ nebola aplikovaná druhá dávka očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19,
  • potvrdenie, že sú najmenej 21 dní, ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s dvojdávkovou schémou, pokiaľ bola aplikovaná druhá dávka očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19,
  • potvrdenie, že sú najmenej 21 dní, ale nie viac než 12 mesiacov po aplikácii dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19 s jednodávkovou schémou očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19,
  • potvrdenie, že sú najmenej 21 dní a nie viac než 12 mesiacov po aplikácii prvej dávky očkovacej látky proti ochoreniu COVID-19, ak bola prvá dávka očkovania podaná v intervale do 180 dní od prekonania ochorenia COVID-19,
  • osoba prekonala ochorenie COVID-19 v období pred nie viac ako 180 dňami,
  • Dieťa do 10 rokov veku nepotrebuje ani test ani potvrdenie.2

4. Sedenie v každom druhom rade

Fanúšikovia sedia / stoja v každom druhom rade. Párne rady zostávajú voľné.

5. Hygienické opatrenia

V zmysle opatrení platí povinnosť mať po celý čas prekryté horné dýchacie cesty rúškom, šatkou, šálom či respirátorom. V areáli je zakázané konzumovať jedlá a nápoje.

6. Majstrovský ceremoniál

Do 15 minút po zápase sa začne majstrovský ceremoniál s odovzdávaním trofeje pre majstra Niké Superligy. Prosíme a žiadame vás, aby ste po skončení zápasu z dôvodu pandemických opatrení nevstupovali na hraciu plochu.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
5. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
6. BRA František Lády 4 Gólov
7. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov