|
Stanislav Chudík

Rozhovory pred zápasmi SZMF Superligy U23 skupiny Západ

SLO

SZMF Superliga U23 v skupine Západ má v nedeľu na programe odvetné zápasy základnej časti. Po ich odohratí spoznáme tím, ktorý postúpi do semifinále súťaže. Pred duelmi sme položili zopár otázok manažérom výberov.

Asistent trénera Trenčína Adríán Ambróž: Bude sa hrať viac takticky

Ako vidíte svoje šance na postup do semifinále?

Šance na postup stále žijú, nakoľko zápasy v našej skupine sú vyrovnané a poradie sa môže zmeniť po druhom kole zápasov.

Čo očakávate od zápasov?

Zápasy sú vyrovnané, padá veľa gólov, ale myslím si, že sa oproti prvému kolu bude hrať viacej takticky.

Nastanú nejaké zmeny v kádri?

S čím budete spokojný po zápasoch?

Spokojní budeme, ak postúpime do vyraďovacej fázy ligy.


Manažér Bratislavy Thomas Issa: Berieme iba postup

Ako vidíte svoje šance na postup do semifinále?

Zatiaľ to je rozohrané 50 na 50. Stále žijeme v hre o postup, na Trnavu strácame iba jeden bod. Ak však prvý zápas nezvládneme, tak postup sa nám vzdiali, keďže postupuje iba jeden tím.

Čo očakávate od zápasov?

Očakávam kvalitné zápasy v duchu fair play od všetkých tímov. Od nášho mužstva samozrejme očakávam bojovnosť a chcenie uhrať čo najlepšie výsledky, tak aby sme boli všetci po poslednom zápase spokojní.

Nastanú nejaké zmeny v kádri?

Nastalo zopár zmien oproti poslednému kolu. Niektorých hráčov vyradilo zranenie, iných zase futbalová príprava. Problém nahradiť ich však nebol, keďže viacero mladých hráčov sa prezentovalo dobrými výkonmi počas jesennej časti v lokálnej lige. Dúfam, že ju z klubov prinesú aj do nášho mužstva.

S čím budete spokojný po zápasoch?

Úprimne povedané, neberieme nič iné iba postup. Takže, ak by sa nám nepodarilo postúpiť, tak určite budem sklamaný.


Manažér Piešťan Martin Chnápko: Verím, že chalani budú ťahať za jeden povraz

Ako vidíte svoje šance na postup do semifinále?

Pre nás je postup do semifinále možný už iba v teoretickej rovine a okrem toho, že by sme museli vyhrať všetky tri naše zápasy, muselo by sa udiať ešte veľa scenárov. Ale na druhú stranu, nádej umiera posledná, obzvlášť U23 je nevyspytateľná a rozhodne by sme si radi svoju časť úlohy splnili a naše zápasy vyhrali.

Čo očakávate od zápasov?

Od zápasov očakávam vyrovnané a nevyspytateľné priebehy. U23 je zaujímavejšia tým, že je vyrovnanejšia a každý môže poraziť každého. Od polovice druhého a najmä v treťom zápase bude veľa záležať od zostávajúcich síl, nakoľko tri zápasy v rýchlom slede, čo je dokopy 120 minút hry, sú naozaj veľké sústo, o čom sa tímy presvedčili už v prvom kole.


Nastanú nejaké zmeny v kádri?

Neočakávam veľké zmeny v kádri, máme širší okruh chalanov, ktorých oslovujeme vždy a záleží, komu povinnosti dovolia prísť. Káder na toto kolo sa ešte formuje.

S čím budete spokojný po zápasoch?

Spokojný budem, ak si spoločne toto malofutbalové doobedie užijeme a uvidíme zaujímavé zápasy, ktoré sa zaobídu bez zranenia. Verím, že chalani budú ťahať za jeden povraz, navzájom si pomáhať, dodržiavať základy malého futbalu a uzavrieme boj v základnej skupine s čo najvyšším možným počtom bodov.


Manažér výberu Trnavy Stanislav Chudík: Chcem s chlapcami dosiahnuť úspech

Súťaž máme rozohranú dobre. Sme však len v polovici. Každý zápas bude veľmi dôležitý, keďže rozdiely v tabuľke sú minimálne. Každý bod môže chýbať. My pôjdeme do každého zápasu na 100 percent. 

Čo očakávate od zápasov?

Budú to náročné stretnutia. Hneď na úvod nás čaká Bratislava, ktorá je len bod za nami. Bude veľmi dôležité, tento zápas zvládnuť. Keby sa nám ho podarí vyhrať, chlapci získajú ešte väčšiu sebadôveru a verím, že by sme potom mohli byť úspešní aj s Trenčínom a Piešťanmi. Všetko sa však ukáže až na ihrisku. Tu môže poraziť každý každého.

S čím budete spokojný po zápasoch?

Chcem s chlapci dosiahnuť úspech. Hovoriť hocičo iné, si ani nemôžem dovoliť. Myslím, že hráči to vidia rovnako. Som rád, že je pre hráčov česť reprezentovať Trnavu. 

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
5. BRA František Lády 4 Gólov
6. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
7. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov