|
Stanislav Chudík

Udržia si Martin a Nitra neporaziteľnosť?

SLO

V nedeľu popoludní sú na programe zápasy Niké Superligy skupiny Stred. Čakajú nás zápasy 3. a 4. kola, ktoré môžu výrazne napovedať o postupových ambíciach mužstiev. Duely sa odohrajú v Púchove.

Dočkajú sa Bystričania prvých bodov?

V treťom kole Niké Superligy skupiny Stred sa stretne Banská Bystrica s Nitrou. Bystričania zatiaľ v lige nebodovali. Po dvoch zápasoch majú nula bodov a negatívne skóre 1:10. Naopak Nitra doposiaľ neprehrala. V prvom kole si poradila so Zvolenom, keď v zápase otáčala priebeh. V druhom dueli sa hráči spod Zobora stretli s vicemajstrom z Martina. Duel sa skončil nerozhodným výsledkom. Bystričania by sa určite radi odpichli zo spodku tabuľky a získali prvé body. Uvidíme, či sa im ich podarí uchmatnúť Nitre, ktorá pôjde do zápasu v roli favorita. V rámci tretieho kola sa následne proti sebe postavia Zvolen a Martin. Zvolenčania majú zatiaľ tri body v tabuľke, keď dokázali v druhom kole poraziť Banskú Bystricu. Martin je taktiež ako Nitra doposiaľ bez prehry. V prvom kole zvíťazili suverénnym spôsobom nad Bystricou. V druhom kole si potom podelili body s Nitrou. Favoritom stretnutia je vicemajster z Martina. Zvolen však určite bude chcieť nadviazať na dobrý výkon z predchádzajúceho kola. 


Podarí sa Zvolenu prekvapiť Nitru?

Následne sa základná časť prehupne do druhej polovice, kde sa odohrajú odvety. Vo štvrtom kole sa najprv stretne Banská Bystrica s Martinom. V prvom kole vicemajstrovský Martin nedal Bystričanom žiadnu šancu  a vyhral jednoznačne 5:0. Hráči Banskej Bystrice sa určite pokúsia Martinu podobný priebeh nezopakovať. Otázkou ostáva, či sa im to podarí. V druhom stretnutí štvrtého kola o ďalšie body zabojujú Zvolen a Nitra. V poslednom vzájomnom zápase v rámci prvého kola Zvolenčania siahali na doby. Dokonca v zápase dvakrát viedli. Nitre sa však nakoniec podarilo zápas otočiť vo svoj prospech  a vyhrali 4:2. Stretnutie nám určite prinesie zaujímavé konfrontáciu. Na hre Zvolena je badať herný progres. Uvidíme, či sa im ho podarí preukázať proti Nitre. Favoritom zápasu bude Nitra, Zvolen však nebol ďaleko od bodov. To, kto ten zápas ovládne, sa dozvieme v nedeľu večer. 


Zápasy LIVE

Stretnutia 3. a 4. kola Niké Superligy skupiny Stred si budete môcť pozrieť LIVE prostredníctvom živého vysielania sa našom YouTube kanáli SZMF malý futbal. 

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
5. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
6. BRA František Lády 4 Gólov
7. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov