|
Stanislav Chudík

Ťahákom skupiny Západ derby Bratislavy proti Trnave

SLO

V nedeľu pokračuje Niké Superliga v skupine Západ. Odohrajú sa zápasy 3. a 4. kola, ktoré prinesú viaceré zaujímavé zápasy. Najväčším ťahákom bude určite derby Bratislavy s Trnavou. Piešťany sa pokúsia získať prvé body v sezóne.

V treťom kole západnej skupiny sa stretne Trenčín s Piešťanmi. Trenčania sa aktuálne nachádzajú po dvoch odohratých zápasoch na treťom mieste tabuľky s jedným bodom. Ten získali za remízu s Bratislavou v prvom kole. Piešťany doposiaľ bod nezískali, hoci v poslednom zápase od neho neboli ďaleko. Oba tímy sa budú v tomto zápase snažiť o svoj prvé víťazstvo v sezóne. V druhom zápase tretieho kola je na programe veľké západniarske derby medzi Bratislavou a Trnavou. Bratislava je v tabuľke so štyrmi bodmi na druhom mieste. Trnava je zatiaľ prvá, keď oba svoje úvodné zápasy vyhrala. Ako sa hovorí, derby nemá favorita. Zápasy medzi Trnavou a Bratislavou sú vždy plné emócii. Uvidíme, kto ovládne prvé derby v tejto sezóne tentokrát. 


Následne sa odohrajú prvé kolá odviet. Vo štvrtom kole sa stretnú v krajskom derby Piešťany s Trnavou. Trnavčania suverénne ovládli prvý vzájomný zápas, keď vyhrali 8:1. Piešťany sa budú určite snažiť Trnave odplatiť prehru. Uvidíme, či sa im to podarí. V druhom zápase štvrtého kola sa stretne Trenčín s Bratislavou. Prvý vzájomný zápas tímov priniesol dramatický zápas, keď Trenčania dokázali v posledných dvoch minútach dotiahnuť dvojgólové manko a nakoniec si tímy body podelili. Uvidíme, či aj odveta bude taká dramatická ako prvý zápas. 


Zápasy LIVE

Všetky zápasy Niké Superligy skupiny Západ si už tradične budete môcť pozrieť LIVE prostredníctvom živého vysielania na našom YouTube kanáli SZMF malý futbal. 

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
5. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
6. BRA František Lády 4 Gólov
7. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov