|
Stanislav Chudík

Udrží si Prešov víťaznú šnúru, alebo získa Galaktik prvé body?

SLO

Už v sobotu sú na programe ďalšie zápasy Niké Superligy v skupine Východ. Čaká nás bohatý program, v rámci ktorého sa odohrajú stretnutia tretieho a štvrtého kola súťaže. Zápasy sa odohrajú v Púchove.

Natiahne Prešov sériu víťazstiev na tri zápasy?

Najprv nás v rámci sobotného programu čakajú zápasy tretieho kola, ktorými sa uzavrie prvá polovica základnej časti. Prešovčania zatiaľ svoje dva zápasy zvládli víťazne. Teraz si v rámci tretieho kola zmerajú sily s Humenným. Humenčania sa v poslednom kole dočkali svojho premiérového víťazstva v Niké Superlige, keď porazili košický Galaktik. V dueli Prešova s Humenným budú favoritom na víťazstvo hráči Prešova, ktorí by mohli ťažiť z väčších skúseností. Humenné však ukazuje zápas od zápasu lepšie výkony. Určite sa tak môžeme tešiť na zaujímavé meranie síl. V druhom zápase tretieho kola sa stretne Galaktik Košice v mestskom derby s Košicami. Pôjde teda o mestské derby, ktoré bude mať svoj náboj. V tomto dueli budú favoritmi Košičania, ktorí sú aj dvojnásobnými majstrami Niké Superligy a taktiež majú vo svojom kádri viacerých reprezentantov. 


Prinesú odvety prekvapenia, alebo sa budú tešiť favoriti? 

V ten istý deň sa taktiež odohrajú zápasy štvrtého kola súťaže. Nimi sa základná časť prehupne do druhej polovice, v ktorej sa odohrajú odvety. Ako prví sa proti sebe vo štvrtom kole postavia Humenné a Košice. V prvom vzájomnom zápase týchto tímov sa zrodil tesný výsledok. Košice sa tešili z víťazstva 2:1. Humenčania sa v tomto zápase pokúsia odplatiť Košiciam prehru z prvého kola. V druhom zápase v rámci štvrtého kola Niké Superligy skupiny Východ na seba narazia Galaktik Košice a Prešov. Prvé vzájomné meranie síl v prvom kole ovládli Prešovčania, ktorý v zápase jasne dominovali a vyhrali 4:0. Až samotné stretnutie ukáže, či Prešov znovu získa tri body, alebo Galaktik ukáže herný progres a pripíše si nejaký bod. 


Zápasy LIVE

Stretnutia tretieho a štvrtého kola Niké Superligy v skupine Východ si budete môcť tradične pozrieť LIVE prostredníctvom živého vysielania na našom YouTube kanáli SZMF malý futbal. 

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
5. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
6. BRA František Lády 4 Gólov
7. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov