|
Stanislav Chudík

Niké Superliga - Special edition pokračuje

SLO

Niké Superliga - Special edition pokračuje ďalšími zápasmi. Už počas najbližšieho víkendu sa môžete opäť tešiť na bohatú porciu zápasov malého futbalu.

Počas soboty sa odohrajú zápasy tímov zo západnej divízie a odložený zápas z východnej skupiny medzi Nitrou a Zvolenom. O deň neskôr v nedeľu si sily zmerajú tímy z tej východnej.. Zápasy sa odohrajú podľa klasických pravidiel Niké Superligy a za prísnych protiepidemiologických opatrení. Podujatia sa nebudú môcť zúčastniť žiadni fanúšikovia.

10:00 Trnava vs. Piešťany
11:15 Trenčín vs. Bratislava

12:30 Nitra vs. Zvolen (dohrávka skupiny Východ)

13:45 Trnava vs. Bratislava
15:00 Trenčín vs. Piešťany

Trnava v poslednom dvojzápase získala tri body za víťazstvo nad Trenčínom. Druhý duel proti Bratislave im nevyšiel podľa predstáv, keď prehrali 3:1. Počas soboty ich najprv čaká duel s Piešťanmi, ktoré v decembri porazili 5:3 a potom opäť derby s Bratislavou, s ktorou doposiaľ ani raz nebodovali. Piešťany majú na konte zatiaľ prekvapivo len jediný bod za remízu 4:4 s Bratislavou. Ich posledný duel im nevyšiel podľa predstáv, keď prehrali s Trenčínom vysoko 6:0. Pre Trenčín to bola prvá výhra po viac ako roku. V tabuľke majú zatiaľ tri body a nachádzajú sa na treťom mieste v západnej skupine. Bratislava kráča súťažou zatiaľ bez prehry, keď z troch zápasov dva vyhrala a jeden remizovala, aj preto im patrí na západe prvá priečka. V sobotu sa odohrá taktiež odložený zápas z úvodu súťaže medzi Nitrou a Zvolenom.


10:00 Zvolen vs. Prešov
11:15 Nitra vs. Košice
13:30 Nitra vs. Prešov
14:45 Zvolen vs. Košice

Na východe je okrem plánovaného dvojkola na programe aj dohrávka zápasu Nitra - Zvolen. Tá sa odohrá už v sobotu v Piešťanoch. Nitra zvládla na výbornú svoje posledné dva zápasy, keď porazili aj majstrovské Košice aj vicemajstra z Prešova. Zvolen má na svojom konte zatiaľ jeden bod za cennú remízu proti Košiciam. Prešov získal doposiaľ šesť bodov za výhru nad Košicami ešte v decembri minulého roka a za víťazstvo z poslednej edície Niké Superligy - Special edition nad Zvolenom. Za očakávaniami zatiaľ zaostávajú Košice, ktoré majú z troch zápasov iba jeden bod za spomínanú remízu so Zvolenom a v prípade ambícií na postup musia začať bodovať. Už najbližší víkend nám môže výrazne napovedať o tom, kto postúpi zo skupiny do bojov o medaily.


Zápasy LIVE

Všetky duely Niké Superligy – Special edition si budete môcť pozrieť LIVE na našom facebookovom profile Slovenský zväz malého futbalu.

 

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
5. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
6. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
7. BRA František Lády 4 Gólov