|
Stanislav Chudík

Čakajú nás odvetné zápasy SZMF Superligy U23

SLO

Už tento týždeň sú na programe odvetné zápasy SZMF Superligy U23. Počas utorka, stredy a štvrtka prejdeme skupiny Západ, Stred a Východ a spoznáme tímy, ktoré budú bojovať o medaily.

Bratislava zatiaľ s plným počtom bodov

V skupine Západ je po prvých troch kolách jednoznačne v čele Bratislava, ktorá v prvých troch kolách zaknihovala tri víťazstva, keď dokázala poraziť Trnavu, Trenčín aj Piešťany. Na druhom mieste sú aktuálne hráči Piešťan, ktorí majú na svojom konte tri body za víťazstvo v druhom zápase nad Trnavou. Tretia pozícia patrí Trenčínu, ktorý má tiež tri body. Trenčania svoje body získali za víťazstvo v treťom kole, keď si poradili s Piešťanmi v pomere 6:5. Na poslednom štvrtom mieste je Trnava, ktorá má však rovnako tri body, ako na druhom mieste Piešťany a na treťom Trenčín. Trnavčania získali tri body za víťazstvo v prvom kole nad Trenčanmi. Pred odvetami je otázkou, či dokáže Bratislava nadviazať na svoje výkony z prvých zápasov, a kto si vybojuje druhé miesto, ktoré ešte môže byť postupové. Zápasy SZMF Superligy U23 sa odohrajú v pondelok večere v Bratislave.


V skupine Stred doposiaľ 100% Nitra

V skupine Stred má zatiaľ plný počet deviatich bodov na svojom konte Nitra, ktorá doposiaľ zdolala každého svojho súpera v prvých troch kolách. Druhé miesto patrí Zvolenčanom, ktorí majú aktuálne na svojom konte štyri body, keď prehrali len s Nitrou, dokázali poraziť Martinčanov a s Banskou Bystricou si body rozdelili po remíze 1:1. Na treťom mieste sú mladíci z Martina s troma bodmi za víťazstvo 2:1 nad Banskou Bystricou. Bystričania majú aktuálne jeden bod za remízu so Zvolenom. V skupine Stred sú najbližšie k postupu hráči Nitry. Do boja však bude chcieť určite prehovoriť aj Zvolen, ktorý v minulej sezóne bojoval o medaily, no nakoniec však skončili na štvrtom mieste. 


Majstrovské Humenné zatiaľ s plným počtom bodov

V skupine Východ je taktiež tím, ktorý má po prvých troch zápasoch na svojom konte plný počet bodov. Je ním tím Humenného, ktoré sa v predchádzajúcej sezóne tešilo z titulu majstra SZMF Superligy U23. Druhé miesto patrí Košiciam so šiestimi bodmi. Košičania nestačili iba na Humenné. Tretí je Bardejov s troma bodmi za víťazstvo nad Prešovom. Prešovčania sú aktuálne na poslednom mieste bez bodu. 


Do play-off postúpia z každej skupiny víťazi a tých doplní najlepším tím spomedzi mužstiev, ktoré skončia v svojich skupinách na druhom mieste.

Zápasy LIVE

Všetky zápasy SZMF Superligy budete môcť aj tentokrát sledovať LIVE prostredníctvom živého vysielania na Niké TV.

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
5. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov
6. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
7. BRA František Lády 4 Gólov