|
Stanislav Chudík

Natiahne Humenné víťaznú sériu?

SLO

Niké Superliga má pred sebou posledné zápasy pred zimnou prestávkou. Vo štvrtok sa odohrajú zápasy tretieho kola Niké Superligy v skupine Východ. Stretnutia sa odohrajú v Bardejove, kde Niké Superliga zavíta po prvýkrát.

Niké Superliga má pred sebou posledné zápasy tretieho kola. V skupine Východ sa stretne Prešov s Bardejovom a Košice vyzvú Humenné. Po dvoch odohratých kolách sú na tom najlepšie aktuálni majstri z Humenného. Tí zvládli víťazne oba svoje zápasy. Najskôr si v prvom kole poradili suverénne s Humenným a v druhom kole porazili aj s Prešov. Druhé miesto patrí aktuálne Prešovu, ktorý má na svojom konte tri body za víťazstvo v prvom kole nad Košicami. Košičania sú aktuálne na treťom miesta v tabuľke skupiny Východ, keď majú na svojom konte rovnako tri body. Tie získali za víťazstvo 4:2 v rámci druhého kola súťaže. Bardejovčania sú aktuálne poslední bez zisku bodu. 


V zápase medzi Prešovom a Bardejovom bude jasným favoritom Prešovčania. Prešovčania sú aktuálny bronzový tím z predchádzajúcej sezóny. Na svojom konte majú taktiež tri druhé miesta v Niké Superlige. Bardejov je nováčikom súťaže. Prešovčania majú na svojej súpiske skúsených hráčov a viacerých reprezentantov ako Mikluš, Beliš a Kuhajdík, ktorí sa predstavili aj na nedávnych Majstrovstvách sveta v malom futbale, kde naša reprezentácia obsadila konečné 7. miesto. V zápase číslo dva sa stretnú Humenné a Košice. Favoritom tohto zápasu budú Humenčania, ktorí majú dobrú formu. V Košickom drese sa však predstaví aj dvojica reprezentantov Pella a Kis. V minulej sezóne sa tieto tímy stretli dvakrát. V prvom prípade sa z víťazstva tešili Košice. V druhom meraní síl vyhrali zase Humenčania. Štatistika je tak vyrovnaná a štvrtkový zápas ukáže, kto nakloní štatistiku vzájomných zápasov na svoju stranu.


Zápasy LIVE

Zápasy 3. kola Niké Superligy v skupine Východ budete môcť opäť sledovať aj LIVE prostredníctvom živého vysielania na Niké TV

submenu

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
5. BRA František Lády 4 Gólov
6. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
7. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov