Semifinalistov doplnili Bratislava a Trenčín

Vo štvrtok večer sa vo Zvolene skompletoval zoznam semifinalistov v Niké Superlige. V prvom semifinále bojovali o semifinále Bratislavčania proti domácim Zvolenčanom. O poslednú miestenku sa proti sebe postavili Košice a Trenčín

Prešov a Nitra sa stali prvými semifinalistami

V stredu večer sa v Martine odohrali úvodné dva štvrťfinálové zápasy Niké Superligy. V tom prvom sa predstavil tím domáceho Martina proti Prešovu. V druhom zápase sa stretol aktuálny majster z Humenného s tímom Nitry.

Rozhovory pred úvodnými štvrťfinálovými zápasmi

Už dnes štartuje play-off Niké Superligy. Prvé dva štvrťfinálové zápasy sa uskutočnia v Martine. V tom prvom sa stretnú domáci hráči Martina s s Prešovom a tom druhom nastúpia proti sebe Humenné a Nitra. Pred zápasmi sme sa rozprávali s manažérmi tímov.

Poznáme semifinalistov SZMF Superligy U23

SZMF Superliga U23 má za sebou základnú časť vo všetkých skupinách. Hralo sa o postup do semifinálových bojov. Z každej skupiny postupoval do vyraďovacej časti víťaz. Miestenku do semifinále mal istú aj najlepší tím z tímov, ktoré skončili na druhom mieste v tabuľke skupín Západ, Stred a Východ.

Čakajú nás odvetné zápasy SZMF Superligy U23

Už tento týždeň sú na programe odvetné zápasy SZMF Superligy U23. Počas utorka, stredy a štvrtka prejdeme skupiny Západ, Stred a Východ a spoznáme tímy, ktoré budú bojovať o medaily.

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
5. BRA František Lády 4 Gólov
6. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
7. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov