Poznáme semifinalistov SZMF Superligy U23

SZMF Superliga U23 má za sebou základnú časť vo všetkých skupinách. Hralo sa o postup do semifinálových bojov. Z každej skupiny postupoval do vyraďovacej časti víťaz. Miestenku do semifinále mal istú aj najlepší tím z tímov, ktoré skončili na druhom mieste v tabuľke skupín Západ, Stred a Východ.

Čakajú nás odvetné zápasy SZMF Superligy U23

Už tento týždeň sú na programe odvetné zápasy SZMF Superligy U23. Počas utorka, stredy a štvrtka prejdeme skupiny Západ, Stred a Východ a spoznáme tímy, ktoré budú bojovať o medaily.

Rozhovory pred 6. kolom skupiny Východ

Už dnes sa uzavrie program základných skupín Niké Superligy. Na programe sú záverečné dva zápasy v skupine Východ. V prvom zápase sa stretne Prešov s Bardejovom. V druhom zápase o prvé miesto v skupine zabojujú Košice a Humenné,

Rozhovory pred 6. kolom Niké Superligy v skupine Stred

Už dnes sa v Martine odohrajú zápasy záverečného kola základnej časti Niké Superlgiy v skupine Stred. V prvom zápase sa stretne Martin, ktorý má už istotu play-off, s tímom Banskej Bystrice, ktorá už postúpiť nemôže. V druhom zápase sa stretne Zvolen s Nitrou. Zvolenčania majú pred záverečným kolom na druhom mieste o bod viac ako ich dnešný súper. Pôjde tak o priamy súboj o druhú postupovú priečku.

Tabuľka

Slovensko (SLO) 1. liga
# Tím Z Skóre Body
1. BRA Bratislava 6 29:21 15
2. TRE Trenčín 6 19:14 8
3. SEN Senec 6 25:38 6
4. TRN Trnava 6 27:27 5

štatistiky

Slovensko (SLO) 1. liga
1. SEN Patrik Sabo 9 Gólov
2. TRN Dušan Krcho 7 Gólov
3. BRA Matej Dolník 6 Gólov
4. TRN Adam Bombicz 4 Gólov
5. BRA František Lády 4 Gólov
6. TRN Matúš Klenkovič 4 Gólov
7. SEN Lukáš Čambal 4 Gólov